Lihavuusleikkaus pelasti naisen – uskomaton muodonmuutos

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arizonasta kotoisin oleva Telsah esitti aina hyväntuulista ja iloista nuorta. Hänellä oli kuitenkin salaisuus, jota nainen ei kertonut kenellekään: Ruokariippuvuus. Hän kertoo mässäilleensä jokaiseen tunnetilaan, olipa kyse ilosta tai surusta.

Hän saattoi syödä 3-4 noutoateriaa päivässä. Hän tiesi 18-vuotiaana, että ruokailutottumusten oli muututtava. Hän päätti mennä lihavuusleikkaukseen. Kunto ja ulkonäkö alkoi muokkautua henkilökohtaisen kuntovalmentajan avulla.

Lopulta naisen uuden ja terveemmän ulkonäön lisäksi myös hänen itsetuntonsa alkoi kohentua. Hän teki todellisen elämäntapamuutoksen ja on vihdoinkin se iloinen ihminen, jota hän aiemmin pelkästään esitti. Hän haluaa esimerkillään kannustaa myös muita samaan, sillä muutos on mahdollista, jos on valmis näkemään sen eteen vaivaa. Mikään ei tule ilmaiseksi.