Haddaway ja Dr. Alban Tampereelle – pikkujoulufestareilla ysäriä, teknoa ja tuunattuja autoja

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna kolmipäiväinen Mad X-mas Festival. Kyseessä on suuri pikkujoulufestivaali, joka tuo saman katon alle kuumimmat kotimaiset tähdet, ysäriartistit ja kansainväliset EDM-artistit. Samaan aikaan toteutetaan Latelan poikien johdolla ennennäkemätön koko perheen Latela Car Show, jossa on esillä yli sata huipputuunattua autoa.

Mad X-mas Festival järjestetään 3.–5. joulukuuta. Perjantaina festareilla esiintyy suomalaisia artisteja, kuten Sanni, Evelina ja Poju. Lauantaina on ysäriteema, jolloin nähdään muun muassa La Cream, Daze, Haddaway ja Dr. Alban. Sunnuntaina tykitetään EDM-bileitä muun muassa Milla Lehdon, Dj Orkidean ja Dj Orionin voimin.

Latelan kulkuneuvot ovat monille tuttuja lehdistä, tapahtumista ja televisiosta. Nyt Latelan luomuksia ja tuttuja kasvoja pääsee seuraamaan Mad X-mas Festivalin yhteydessä järjestettävässä Latela Car Showssa. Jos pandemiatilanne pahentuu Pirkanmaalla ja sen myötä alueelle tulisi rajoituksia, Mad X-mas Festivaleilla ja Latela Car Showssa otettaisiin käyttöön koronapassi, mikä mahdollistaa tapahtuman toteuttamisen joka tapauksessa.