Kirjapaljastus: Erika Vikman petti Dannya – suhde kaatui siihen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otavan julkaisema Tuntematon Danny -elämäkertakirja kertoo musiikkineuvos Ilkka Lipsasen tarinan. Teoksessa käydään läpi Dannyn parisuhteita, joista viime vuosina kiinnostavin lienee laulaja Erika Vikmanin kanssa. Kirjassa kerrotaan Erikan pettäneen Dannya.

Erika Vikman petti kirjan mukaan Dannya Valkeakosken kesäteatterissa tapaamansa näyttelijän kanssa. Miehellä ja Vikmanilla oli ollut sutinaa ja moni Dannyn lähipiiristä oli huomannut asian. Erika ei kuitenkaan kertonut asiasta itse Dannylle.

Kirjassa kerrotaan sekä Dannyn sihteerin Leila Salmelaisen että miehen pitkäaikaisen ystävä Voitto Ojarannan huomanneen Erikan salasuhteen. Lopulta Danny sai kuulla syrjähypystä kautta rantain. Erika ja Danny erosivat syyskuussa 2020.