Mon Chéri -liköörikonvehdit Alkoon – halukkaiden kannattaa pitää kiirettä

Ruoka · Tim Isokivi

Mon Chéri -liköörikonvehdit ovat saapuneet myyntiin Alkoon. Kirsikkatäytteisiä konvehteja on toivottu valikoimiin siitä lähtien, kun ne katosivat muutama vuosi takaperin kauppojen hyllyiltä.

Mon Chérin katoaminen päivittäistavarakauppojen valikoimista johtui niiden konvehdeille melko korkeasta alkoholiprosentista. Konvehdeissa alkoholia on 6,5 prosenttia, kun taas päivittäistavarakaupassa ei lain mukaan saa myydä yli 5,5 prosentin alkoholipitoisuuden tuotteita. Rasiallinen konvehteja maksaa Alkossa 9,91 euroa.

Mon Chériä elämäänsä kaipaavien kannattaa kuitenkin pitää kiirettä. Alko on nimittäin ilmoittanut niitä saapuvan myyntiin vain rajattu määrä. Alkon tuoteviestintäpäällikkö Taina Vilkuna kertoo Iltalehdelle tuotteen ehtineen jo loppua osasta myymälöitä noin viikon aikana.