Charly Jordan kuvasi itseään suihkun jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina hän on päivityksissään muun muassa iloinnut tulevista DJ-keikoistaan.

Hotelleissa runsaasti asuva Charly Jordan on nyt kuvannut itseään hotellihuoneensa kylpyhuoneessa suihkun jälkeen, eli luonnollisesti ilman vaatteita. Hänen seuraajansa innostuivat tuttuun tapaan sensuelleista kuvista, jotka pysyvät kuitenkin hyvän maun rajoissa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.