Rosie Huntington-Whiteley harvinaisessa haastattelussa – kysymykset tulivat muilta julkkiksilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley on viettänyt korona-ajan karanteenia näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän kolmevuotiaan poikansa Jackin kanssa. Taannoin perhe muutti Englantiin, josta nainen on kotoisin.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley on palannut töiden pariin ja poseerannut Elle-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Lehden videohaastattelussa tällä kerralla haastattelijoina toimivatkin toimittajien sijaan julkkikset kuten Cindy Crawford, Miranda Kerr, Kourtney Kardashian sekä 24 muuta tähteä.

Jokainen henkilö sai esittää 33-vuotiaalle Huntington-Whiteleylle yhden itse keksimänsä kysymyksen. Haastattelussa nainen kertoi muun muassa sen, että hän ikävöi ulkomailla työskennellessään Iso-Britanniaa sen hauskojen ja ystävällisten ihmisten vuoksi. Malli paljasti myös sen, että hän tahtoisi illallistaa Elizabeth Taylorin, Marlon Brandon ja Chimamanda Ngozin kanssa.