Eevi Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén saivat esikoislapsen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fitness-tähti Eevi Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén kertoivat kesäkuussa odottavansa ensimmäistä lastaan. Nyt pariskunnan vauvan on paljastettu syntyneen hieman odotettua aikaisemmin.

Packalén kertoi Instagramin Tarinat-osiossa Teittisen synnyttäneen tyttölapsen maanantaiaamuna. Esikoisen syntymäaika, 06:32, oli kirjoitettu päivityksessä fläppitaululle. Vapaaottelijan mukaan synnytyssalissa ehdittiin viettää jo useampi päivä.

– Toi on siis niin rajua hommaa, että ei sitä pysty käsittämään. Sääliksi käy vaan. Kipuja, kipuja, kipuja, Packalén kuvaili Instagramissa.

Vuodesta 2017 saakka yhdessä olleen pariskunnan lapsen laskettu aika oli joulukuussa. Teittinen kertoi kuitenkin viime viikon maanantaina Instagram-tarinoissaan epäilevänsä lapsiveden tippuvan, minkä seurauksena pariskunta hakeutui sairaalaan.