Kamelinvarvaskaunotar palasi Instagramiin – kuvat kuin aikuisviihdesivustolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on nainen, joka omistaa virallisesti maailman pulleimmat huulet – nimittäin häpyhuulet. Kauneusleikkauksiin ja silikonitäytteisiin hurahtanut nainen on meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti.

Hän lopetti hiljattain Instagram-tilinsä ylläpitämisen ja keskittyi pelkästään taidemaalarin uraan. Nyt nainen on kuitenkin tehnyt paluun omakuvien ja vartalonsa esittelyn pariin. Hänen kurvinsa ovat suorastaan tähtitieteellisessä mittakaavassa.

Mary Magdalene on ottanut ainakin kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, lukuisia rintojensuurennusleikkauksia, pepunkohotuksia ja takapuolen implantteja.