Nukahtiko presidentti Joe Biden kesken ilmastokokouksen? Video leviää Twitterissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenistä on ilmestynyt nettiin videomateriaalia istumassa silmät kiinni COP26:n ilmastonmuutoshuippukokouksessa. Tiedossa ei ole, nukahtiko Yhdysvaltojen valtionpäämies vai lepuuttiko hän vain silmiään.

Yhdysvaltain presidentti on yksi maailman johtajista, joka on matkustanut COP26:n globaaliin ilmastohuippukokoukseen Glasgowiin. Hän on kutsunut kokousta ”uskomattomaksi tilaisuudeksi”. Kokouksen oletetaan antavan tärkeitä ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Lähes 200 maalta kysytään kokouksessa päästöjen vähentämissuunnitelmista, jotka voivat johtaa myös olennaisesti muutoksiin jokapäiväisessä elämässämme.

BBC on julkaissut nyt Twitterissä videon Joe Bidenistä. Mies istuu tukevasti tuolillaan ja näyttää torkkuvan. Hänen silmänsä menevät kiinni. Ja pysyvät kiinni pitkään.