Jättipovinen tulokas pysäyttää – pääseekö näillä muodoilla julkkikseksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Nicole Zavala on muokannut kauneusleikkausten avulla koko elämänsä. Naisen ulkonäkö auttaa hänen julkisuudenjanoaan ja huomion saavuttamista. Nyt hän on pukeutunut setelin paloilta näyttävään alusasuun.

Asu peittää hädin tuskin hänen strategiset paikkansa. Tämä tuntuu olevan Nicolen mieleen, koska nainen on sitä onnellisempi mitä enemmän hän saa huomiota osakseen. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria.

Hänen kauneusleikkauksensa ovat menneet lähipiirin mukaan jo överiksi, vaikka alunperin naisen tarkoituksena oli vain hieman korjailla ulkonäköä. Kerroimme aiemmin hänen äitinsä kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.