Miljoonan dollarin Barbie – viisikymppinen silikonijulkkis elää unelmaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänen tavoitteenaan on näyttää mahdollisimman muoviselta.

Nykyisin myös musiikkia tekevä nainen on julkkis Latinalaisessa Amerikassa. Hänen aikeenaan on kuitenkin valloittaa koko maailma. Nykyisin Yhdysvaltojen Teksasissa asuva nainen palvoo vaihtoehtoisia jumalia saavuttaakseen unelmansa kuuluisuudesta ja rikkauksista.

– Ihmiset luulevat minua prostituoiduksi, mutta en ole. Minulla on aviomies ja olen hänelle uskollinen, Sabrina tokaisee haastattelussa.

Hänen aviomehensä on 35-vuotias Alex, joka tukee vaimonsa leikkauksia ja ulkonäkömuutoksia. Kaksikko yrittää saavuttaa menestystä musiikkiuralla. Sabrina on käynyt läpi jo 50 plastiikkakirurgista toimenpidettä, mutta aikoo jatkaa niitä hamaan tulevaan asti.