Samsung lanseerasi kännykkäfarkut – tasku suunniteltu yhtiön puhelimelle

Digi · Tim Isokivi

Samsung on lanseerannut jokseenkin yllättävän uutuustuotteen. Teknologiajätti on aloittanut yhteistyön australialaisen Dr Denim -vaatemerkin kanssa tuodakseen markkinoille Z Flip Pocket Denim -farkut.

Uutuusfarkkujen erikoisuus ovat niiden varta vasten Samsungin älypuhelimelle suunnitellut taskut. Yhtiön tänä vuonna ilmestyneen simpukkamallisen Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimen nimittäin pitäisi mahtua täydellisesti lahkeessa hieman etutaskujen alapuolella olevaan pienempään taskuun.

Samsungin ja Dr Denimin yhteistyönä kehitellyt farkut maksavat 1 499 dollaria, eli noin 1 300 euroa. Hinta voi tuntua korkealta farkuille, mutta siihen sisältyy Galaxy Z Flip 3 -älypuhelin. Farkkuja tuodaan myyntiin 450 parin rajattu erä.