Ed Sheeran välttelee vessojen pisoaareja – kertoi viimein syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin poptähtiin, mikä näkyy esimerkiksi hänen esiintymistensä korkeassa lipunmyynnissä. Nyt tähti on avautunut julkisuuden yllättävästä varjopuolesta. Hän välttelee julkisten vessojen pisoaareja, sillä uteliaat ihmiset haluavat nähdä vilauksen hänen peniksestään.

– Vessassa voi olla 20 pisoaaria, ja minä seison laitimmaisen edessä. Joku tulee aina seisomaan ja katselemaan aivan viereeni. Siksi sääntöni on, että en yleensä käy pisoaareilla, Sheeran paljasti Armchair Expert -podcastin haastattelussa.

Ed Sheeran kertoi myös tavanneensa Game of Thrones -tähdet Kit Haringtonin ja Richard Maddenin pisoaarilla. Tähden mukaan hän mietti vain koko toimituksen ajan sitä, kuinka kiusalliselta tilanne tuntui.