Hupsista! Miley Cyrusin paita katosi päältä – ja housutkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin Midnight Sky -kappaleen ja siihen näyttävän musiikkivideon. Sittemmin 27-vuotias tähti kertoi kohdanneensa lyhyen ajan sisällä monia tragedioita, kuten avioeron, talon palamisen ja isoäidin kuoleman.

Rohkeissa kuvissa myös aivan viime aikoina nähty Cyrus poseeraa nyt sosiaalisessa mediassa niukoissa asuissa, kunnes kuvasarjan lopussa häneltä on kadonnut jo paita ja rintaliivitkin yltään. Miley itse kiinnittää huomiota kenkiinsä.

Tragedioita kohdannut Miley Cyrus kertoi, että itkemisen sijaan hän haluaa pysyä liikkeellä. Liikkuminen, matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen auttaa häntä käsittelemään surua ja muista ihmissuhteista luopumista. Cyrus uskoo, että uudelle ihmiselle tulee aina tilaa hänen elämäänsä sillä hetkellä kun toinen ihminen poistuu hänen elämästään.