Courtney Stodden vain Balenciagan kassi peittonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Hän ilmoitti seuraajilleen lokakuussa ryhtyvänsä 30 päivän pituiselle sometauolle. Hän kuitenkin rikkoi tauon julistaakseen mielenterveysongelmien tietoisuutta. Nyt hän on julkaissut toisenlaisen kuvan, jossa Stodden on alastomana pelkästään luksusmerkki Balenciagan kassin taaksen piiloutuen.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.