Laskettelulomalle Yhdysvaltoihin? Tässä parhaat hiihtokeskukset

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomen Lappi on yksi mainioista paikoista lasketteluharrastuksen ylläpitämiseen. Osa ihmisistä matkustaa muualle Pohjoismaihin hiihtolomalle, ja toiset haluavat lasketella Alpeilla tai Venäjällä. Miltäpä kuulostaisi lasketteluloma Yhdysvalloissa?

Amerikkalaiset ovat turistikansaa ja palvelut on räätälöity usein vaativammallekin matkustajalle sopivaksi. Yhdysvalloissa matkustaminen on helppoa ja kätevää. Alle on listattu 14 laskettelukeskusta, jonne voi suunnitella seuraavaa lumilomaa.

1. Breckenridge, Colorado

2. North Conway, New Hampshire

3. Vail, Colorado

4. Aspen, Colorado

5. Jackson, Wyoming

6. Park City, Utah

7. Telluride, Colorado

8. Truckee, Kalifornia

9. Stowe, Vermont

10. Ketchum, Idaho

11. Whitefish, Montana

12. Bend, Oregon

13. Taos, New Mexico

14. Killington, Vermont