Uppsalassa konserttiturma – vanhus putosi aulassa kahden muun ihmisen päälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsin Uppsalassa sijaitsevassa konserttihallissa tapahtui tiistai-iltana traaginen onnettomuus. Yli 80-vuotias mies putosi hallin aulassa seitsemännestä kerroksesta kahden muun ihmisen päälle. Pudonnut mies ja alle jäänyt 60-vuotias mies saivat surmansa.

Toinen pudonneen miehen alle jääneistä ihmisistä, 60-vuotias nainen toimitettiin sairaalaan. Hänen vammansa eivät kuitenkaan ole hengenvaarallisia. Ruotsin yleisradio SVT:n mukaan onnettomuuden syyt ovat edelleen epäselviä, mutta poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

Uppsala Konsert & Kongress -hallissa oli määrä järjestää Abba-tribuuttikonsertti Thank You For the Music, joka kuitenkin peruttiin onnettomuuden vuoksi. Halli myös tyhjennettiin kokonaan yleisöstä. Paikalla oli onnettomuushetkellä noin tuhat ihmistä.