Sofia Richie suunnittelee kihloja – uusi poikaystävä vei jalat alta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on seurustellut viime keväästä lähtien musiikkipiireistä tutun Eliot Graingen kanssa. Nyt kaksikko suunnittelee kihlautumista.

Lähipiiristä kerrotaan, että 23-vuotias Sofia Richie ja 27-vuotias Eliot Grainge jakavat yhteiset harrastukset kokkailun ja matkustelun merkeissä. Heidän parisuhteensa on onnellinen ja mutkaton, eikä heillä ole draamaa. Seuraava askel olisikin vakiintuminen, E! News uutisoi.

He asuvat jo yhdessä. Eliot on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Hän on myös Richien perhetuttu jo vuosien ajalta, minkä vuoksi perhe iloitseekin siitä, että tytär seurustelee mukavan miehen kanssa. Sofia Richie seurusteli aiemmin itseään 15 vuotta vanhemman Scott Disicin kanssa.