Naisparilla ikäeroa 37 vuotta – päättivät nyt perustaa perheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinderissä toisensa tavanneet Julia ja Eileen ovat umpirakastunut aviopari. Heitä luullaan usein isoäidiksi ja lapsenlapseksi, koska rakastavaisilla on ikäeroa 37 vuotta. Julia on 26-vuotias, kun Eileenin ikätiuku tikittää 63 vuotta.

Pari vuotta sitten naimisiin mennyt pari suunnittelee nyt perheenlisäystä. He ovat päättäneet tehdä rakkaustarinastaan julkisen ja tämän vuoksi he ovat saaneet runsaasti vihapuhetta osakseen. Toisaalta tämä on ainoastaan vahvistanut pariskunnan liittoa.

He ovat valmiita perustamaan perheen, kunhan ensin viettävät muutaman vuoden normaalia avioliittoa pandemian jälkimainingeissa. Juliaa huolestuttaa Eileenin korkeampi ikä ja se, että tuleva lapsi saattaa menettää toisen vanhemmistaan hänen ikäänsä nähden turhan aikaisin. Samaan aikaan hän uskoo joillakin ihmisillä olevan suuri vaikutus tärkeinä henkilöinä heidän elämässään, vaikka he olisivat läsnä vain lyhyen aikaa.

– Seuraa sydäntäsi, koska joskus voit löytää rakkautta sellaisista paikoista joista et osaa välttämättä muuten edes katsoa, Julia tokaisee.