Jessica Edström jätti alusvaatteet kaappiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan, eikä viime päivien postaukset tee siinä poikkeusta.

Edström poseeraa nyt rohkeasti verkkosukkahousuissa, joiden alla ei olekaan sitten mitään muuta. Alastomuutta hipovassa poseerauksessa somekaunottaren kurvit nousevat vääjäämättä pääosaan, kuten hänellä on toki ollut tarkoituskin.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.