Chisu lopettaa soolouransa: ”Aion nyt jäädyttää sooloartisti-Chisun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiossa nähtävässä Vain elämää -viihdeohjelmassa on mukana myös Chisu, jonka uran kulta-ajat nähtiin vuosia sitten. Hän paljastaa ohjelmassa perjantaina nähtävässä jaksossa aikovansa lopettaa sooloransa. Chisu kertoi kuvauksissa tehneensä jo aiemmin päätöksen, jonka mukaan ura oli tarkoitus alunperin lopettaa jo viime syksynä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

– Tämä on mennyt aika pitkälle tämä kaikki pohdinta, mun ja Jorin tulevaisuuden suunnitelmat… Mä olen päättänyt, että isosti aion nyt jäädyttää sooloartisti-Chisun ja katsoa, mitä me Jorin kanssa yhdessä tehdään ja totta kai mahdollisesti jotain muuta, kuin olla se keikkaileva artisti. Mulla on vahvasti se olo, että en kyllä todella pitkään aikaan tule tekemään artisti Chisuna hirveästi suomenkielistä musiikkia. Nyt on aika uuden seikkailun, Chisu paljasti ohjelmassa.

Samalla Chisu paljasti suunnittelevansa yhteistä bändiä miehensä kanssa ja että tähtäimessä voisi olla myös kansainväliset markkinat. Hän kertoi myös tuntemuksistaan avioliitosta, joka sai alkunsa musiikillisesta yhteistyöstä.

– Mä tapasin sellasen miehen, jonka nimi on Jori. Tehtiin musaa ja ihastuttiin ja rakastuttiin. Mä oon ollut todella avioliittovastainen hahmo, se on vanha instituutio, mutta Jorin kohdalla tuli sellainen, että oispa sekin asia kiva kokea. Sitten meistä tuli Roosberg. Mä oon Sundberg, niin siitä se ”berg” ja Sjöroosista se ”roos”, niin siitä tuli Roosberg. Molempien loppuosat sukunimistä yhdistettiin ja saatiin ihan uusi suku käyntiin, Chisu kertoo ohjelmassa.