Eroskandaali paisuu – jättääkö toinenkin sisarvaimo Kody Brownin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Viime viikolla yksi vaimoista, Christine Brown, ilmoitti eroavansa miehestään. Parilla on kuusi lasta.

Jo pitkään on puhuttu myös Meri Brownin suunnittelevan eroa etenkin sen takia, että hän kokee vieraantuneen perheestään. Merin ja Kodyn liitossa on ollut ongelmia ja niitä on yritetty selvittää ammattiavulla. Turhaan.

Merin ja Kodyn liittoa on kuvailtu pelkästään mediatempuksi ja molemmat elävät tahoillaan vailla avioliittoa. Meri yritti jopa uutta parisuhdetta, mutta mies osoittautui Catfishiksi. Syvin syy lienee tuorein vaimo Robyn, jota Kody kohtelee huomattavasti rakastavaisemmin kuin muita naisiaan.