Häämatkalle yllättävä käänne – mies tuli kaapista ja elää nyt naisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli kymmenen vuotta sitten MySpacessa tavanneet Rayna ja Jae rakastuivat palavasti ensimmäisen kerran tavattuaan. Jae oli kotoisin Yhdysvalloista ja Rayna asui puolestaan Britanniassa. Hieman tämän jälkeen he menivät naimisiin.

Häämatkalla Rayna uskalsi paljastaa suurimman salaisuutensa. Pariskunnan naimisiinmenosta oli tässä vaiheessa ehtinyt kulua kaksi kuukautta. Hän kertoi, että uskoi olevansa nainen. Tähän aikaan hänen nimensä oli vielä Jake.

– Päätimme, että katsomme miten meidän käy jos Jake aloittaa itsensä korjauttamisen naisen vartaloon, Jae kertoo.

Rayna on muuttanut ulkonäköään kauneusleikkausten avulla naisellisempaan suuntaan. Hän on saanut runsaasti arvostelua osakseen, mutta rakkaus ei horju tästä. Parin liitto on parantunut entisestään.