Britney Spears esitteli pakaransa makuuhuoneessa – pelkät tangat jalassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikeita aikoja läpikäyneen Britney Spearsin elämässä on tapahtunut viime aikoina valoisia käänteitä. Huoltajuusjärjestelyjen vuoksi otsikoissa ollut tähti meni taannoin kihloihin poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Viime aikoina Spears on juhlistanut 13 vuoden holhouksen päättymistä, mutta ajoittain hänen päivityksensä ovat menneet odottamattoman pitkälle.

Viime aikoina jopa alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut laukajatar nähdään nyt heruttelemassa makuuhuoneessaan lähes alastomana, sillä hänellä on yllään ainoastaan niukat keltaiset tangat. Britney kertoo ottaneensa kuvan itse vanhalla kameralla ja ajastimella.

Taannoin Spearsin poikaystävä Sam Asghari paljasti Instagram-tilillään hankkineensa Britneylle koiranpennun. Kyseessä on Porsha-niminen dobermanni. Asgharin mukaan koiran tarkoitus on sekä rakastaa Britneytä varauksetta että suojella häntä ihmisiltä, joilla on huonot aikeet. Spears ja Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta meni kihloihin syyskuussa, pian sen jälkeen kun Britneyn isä haki oikeudessa laulajan holhousvastuun lopettamista.