Charlie Riina antoi rintansa uimapukuun – ja sitten alkoi näyttävä keikistely

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboyn sivuilla ja on sittemmin pysytellyt harvakseltaan julkisuudessa.

Kurveistaan sosiaalisessa mediassa tunnettu Riina on nyt poseerannut tulikuumissa kuvissa, joissa hän on ahtanut rintansa tiukkaan mustaan uimapukuun. Se yllään Charlie Riina poseeraa auliisti kuvaajalle.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.