Demin tiimalasivartalo pilvien yläpuolella – onko takapuolessa enää mitään luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa, joille kurvitar jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Nyt somehottis poseeraa satumaisen kauniissa maisemissa, sillä hän on löytänyt paratiisimaisen kohteen pilvien yläpuolella. Siellä kurvittaren kelpaa poseerata faniensa iloksi poikkeuksellisen näyttävissä maisemissa.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.