Popedan takahuoneessa varkaita: ”Tällaisesta menosta me ei tykätä sitten yhtään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Manserockin legendaarisiin yhtyeisiin lukeutuva Popeda on joutunut harmilliseen tilanteeseen kiertueellaan. Yhtyeen takahuoneeseen iski Vieremän Rientola Areenalla varas, jonka mukaan päätyi muusikoiden omaisuutta.

– Nyt on tyypit niin, että tämä tällainen ei ole coolia. Nimittäin Popedan takahuoneessa kävi eilen illalla Vieremällä rosvo. Muut tavarat löytyivät maastosta, mutta yhden soittajan autonavaimet ovat edelleen hukkateillä, Pate Mustajärvi kirjoitti Facebookissa.

– Jos sattumoisin olet löytänyt sellaiset Rientolan pihalta tai läheisyydestä niin pistätkö viestiä tulemaan. Tällaisesta menosta me ei tykätä sitten yhtään!, rokkari jatkoi.

Popeda on parhaillaan joulukuulle saakka jatkuvalla Voitto kaikesta -kiertueella. Ensi viikonloppuna yhtye esiintyy Kalajoella Merisärkkä Areenalla ja Kempeleen Zemppi Areenalla. 16. joulukuuta tiedossa on jättikonsertti upouudella Tampereen Kannen Areenalla.