Lähipiiri paljastaa: Kim Kardashian on ihastunut tunnettuun koomikkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megajulkkis ja neljän lapsen äiti Kim Kardashian on uusien suhdehuhujen keskiössä. Hän erosi seitsemän vuoden avioliitostaan Kanye Westiin alkuvuodesta ja nainen on yhdistetty toistuvasti Saturday Night Live -sarjasta tunnettuun 27-vuotiaaseen koomikko Pete Davidsoniin.

– Hän nauttii Davidsonin seurasta ja mies tekee hänet onnelliseksi. Kim aikoo katsoa, mihin suhde etenee. Heidän yhdessäolonsa on mutkatonta ja Kim nauttii sinkkupäivistään. Suhde saattaa kuitenkin muuttua romanttiseksi lähiaikoina, lähipiiristä kerrotaan Us Weeklylle.

Huhut saivat alkunsa Kardashianin ja Davidsonin vietettyä aikaa yhdessä aikaa Kaliforniassa. Kaksikko nähtiin pitelemässä toisiaan kädestä Buena Parkissa sijaitsevassa halloween-kummitusjunassa. Tähdet ovat myös suudelleet, joskin tiettävästi vain Saturday Night Live -sarjan sketsissä.