Ranskalaismiehen hurja tempaus – seisoi kuumailmapallon päällä neljän kilometrin korkeudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalaista Remi Ouvrardia ei ole suotta kuvailtu hurjapääksi. Vaarallisiin temppauihin erikoistunut mies on noussut otsikoihin seisoskeltuaan kuumailmapallon päällä reilusti yli kolmen kilometrin korkeudessa.

28-vuotias Remi Ouvrard seisoi kuumailmapallon päällä avaruuspuvussa korkeimmillaan 4 016 metrin korkeudessa Ranskan yläpuolella. Tempaus oli osa varainkeruutapahtumaa, jossa kerättiin rahaa neuromuskulaaristen sairausten hoitoon.

Ouvrard tuli Daily Mail -lehden mukaan rikkoneeksi hurjalla tempauksellaan maailmanennätyksen. Myös aikaisempi ennätys, 1 216 metrin korkeudessa kuumailmapallon päällä seisominen, kuului Ouvrardille. Sen hän onnistui rikkomaan vuonna 2020.