Valtteri Bottas luksuslomalla Meksikossa – kuvakooste ei jätä arvailun varaa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas koki viime viikonloppuna poikkeuksellisen paljon vastoinkäymisiä Meksikon osakilpailussa, joten GP-kilpailun jälkeen oli paikallaan jäädä hieman nollaamaan tunnelmia ja nautiskelemaan Meksikon aurinkoisista maisemista. Nyt Valtteri on julkaissut kuvakoosteen reissustaan.

Meksikon Punta Mitassa olympiapyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa lomaillut Bottas nautiskeli kuviensa mukaan auringon lisäksi ainakin kylmästä huurteisesta, ylellisestä illallisesta uimarannalla auringonlaskussa ja leppoisasta oleilusta paratiisimaisella uimarannalla. Lisäksi hän pääsi todistamaan miten pienet kilpikonnat kömpivät kuoriutumisen jälkeen rannalla kohti merta.