Bachelor Suomi -realitysarja teke paluun – juontajana ex-salkkaritähti Mikko Parikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikaisemmin Nelonen-kanavalla esitetty realitysarja jatkuu televisiossa ensi keväänä MTV3 -kanavalla. Sarjaa juontaa jatkossa Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Mikko Parikka. Parikka valittiin Bachelor Suomi -sarjan juontajaksi MTV Uutisten mukaan koekuvausten kautta.

Bachelor Suomi alkaa MTV3-kanavalla maaliskuussa 2022. Kreikassa kuvatussa rakkausrealitysarjassa joukko naisia yrittää voittaa tiensä kolmekymppisen sinkkumiehen sydämeen. Kyseessä tulee olemaan ensimmäinen kerta, kun näyttelijä työskentelee juontajana. Parikka ehti näytellä Jiri Viitamäkeä Salatut elämät -sarjassa 11 vuoden ajan.

– En ole juontajana esimerkiksi tiukka tai ilkeä. Formaatti on maailmanlaajuinen, joten se on tarkkaan määrätty, minkälainen se on. Varmasti tuotanto ja kanava tiesivät, minkälaista juontajaa hakevat, Parikka kuvaili MTV Uutisille.