Jukka Poika pani luksuskotinsa myyntiin – tuttu Suomen kaunein koti -ohjelmasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen räp-artisti Jukka Poika on pannut Turussa sijaitsevan kotinsa myyntiin. Yli 200 neliön kodissa on oma erillinen 49 neliön kaksio. Se sijaitsee Turun Kakskerran alueella, suojaisella metsäalueella.

– Kiinteistö on rakennettu tyylikkäästi metsäisen tien päähän omalle 7532m2 tontille, omaan rauhaan. Kiinteistöllä on myös oikeudet Kakskerran järven yhteisiin vesialueisiin. Mahdollisuus ostaa lisäksi myös rantaoikeus Kakskerran järven rannalta, myynti-ilmoituksessa kerrotaan.

Iltalehden mukaan Jukka Poika ja hänen Teija-vaimonsa etsivät kotia lähempää keskustaa. Nyt myynnissä oleva koti nähtiin äsken Suomen kaunein koti -ohjelmassa. Talon pyyntihinta on 849.000 euroa. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, kaksi vessaa ja sauna. Piha-alue on suuri ja sinne on rakennettu terassi paljuineen, autotallit ja pergola. Talo on rakennettu vuonna 2016. Voit katsoa talon kuvat tästä.