Lukijat äänestivät: Suomen parhaat hotelliravintolat listattiin – Kämp ei noussutkaan ykköseksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste on järjestänyt lukijoilleen äänestyksen, jossa he ovat saaneet valita Suomen parhaat hotelliravintolat. Paljon matkustelevat osaavat arvostaa sitä, että illallisen nauttiminen onnistuu hotellirakennuksessa, jolloin ei tarvitse lähteä etsimään ravintoloita muualta kaupungista. Toisinaan hotelliravintolassa aterioiminen on paikallaan myös silloin, vaikka ei yöpyisi rakennuksessa.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kuusi Palaa nousi äänestyksen voittajaksi. Se sijaitsee Marski by Scandic -hotellin yhteydessä. Ravintolassa käytetään puhtaita ja suomalaisia raaka-aineita. Mannerheimintiellä sijaitsevassa ravintolassa vierailevat niin hotellin omat asiakkaat kuin pelkkää ravintolanautintoa haluavat.

Äänestyksen tulos:1. Kuusi Palaa, Marski by Scandic, Helsinki2. Brasserie Kämp, Hotel Kämp, Helsinki3. Kakolan Ruusu, Hotel Kakola, Turku4. Verso Urban Bar & Kitchen, Hotelli Verso, Jyväskylä5. Ravintola Pöllöwaari, Hotelli Yöpuu, Jyväskylä6. Ravintola Grill It!, Solo Sokos Hotel Torni Tampere7. Kitchen & Table, Clarion Hotel Helsinki8. Gunnar Eatery & Bar, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone9. Dabbal Kitchen & Bar, Lapland Hotels Tampere10. Kartanoravintola, Haikon Kartano, Porvoo