Räppäri Ice-T sivalsi työtä vieroksuvia: ”Viisivuotiaskin ymmärtää järjestelmän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärilegenda Ice-T tunnetaan ganstaräpin todellisena uranuurtajana ja suosittuna näyttelijänä, mutta viime vuosina hän on ollut otsikoissa myös perheensä merkeissä. Räppärin vaimo on nimittäin Nicole Coco Austin, joka tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan ja perheen Chanel-tyttärestä. Kyseessä on siis monipuolisesti tunnettu julkkisperhe.

Suorista mielipiteistään ja kommenteistaan tunnettu rap-legenda on nyt sivaltanut näyttävästi työtä vieroksuvia ihmisiä, kun hän paljasti mitä Chanel-tytär oli kertonut hänelle työstä ja sen merkityksestä. Räppäri ihmettelee julkiseksi miten jotkut aikuiset eivät ymmärrä työnteon merkitystä, jonka lapsekin tietävät.

– Kyselin viisivuotiaalta tyttäreltäni Chanelilta eilen rahasta. Hän sanoi, että rahaa tarvitaan ruoan ja coolien tavaroiden ostamiseksi, joten siksi täytyy käydä töissä. Viisivuotiaana hän ymmärtää järjestelmän, mutta jotkut eivät ymmärrä sitä edes aikuisena, Ice-T ihmetteli.