Espoossa hämmentäviä lappusia postilaatikoihin: ”Toivottavasti pahoitit mielesi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina nähty muutamia kertoja poikkeuksellisen näyttäviä ja passiivis-aggressiivisia viestejä esimerkiksi kerrostalojen porraskäytävissä. Nyt verkossa leviää kuva Espoossa postilaatikoihin jaetusta paperilappusesta, jossa kritisoidaan ilmeisen perustellusti jonkun asukkaan räksyttävää koiraa.

Ensin viestissä toivotetaan naapureille mahtavaa ja mukavaa viikonloppua, paitsi ”yhdelle mulkulle koiranomistajalle”. Syynä purkauksen on koiran haukkuminen, joka herättää asukkaat aamuisin joka viikonloppu ympäri vuoden. Värikkäillä sanakäänteillä ja kielikuvilla varustetun viestin sisältö ei jätä arvailun varaa. Lopussa viestin tarkoitusperä vahvistetaan vielä erikseen.

– Toivottavasti pahoitit mielesi, koska se oli ainoa tarkoitukseni, viestissä todetaan.