Justin Bieber saapuu Suomeen – esiintyy elokuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosien tauon jälkeen konserttikiertueelle lähtevä kanadalaissyntyinen poplaulaja Justin Bieber tulee myös Suomeen. Bieber kiertää toukokuusta 2022 maaliskuuhun 2023 asti viidellä mantereella, matkustaa yli 20 maahan ja esiintyy yli 90 kertaa. Justice maailmankiertue saapuu Helsingin Kaisaniemeen 9. elokuuta.

Justice World Tour on nimetty Justinin uusimman hittialbumin Justice mukaan.  Maaliskuussa 2021 julkaistu albumi debytoi striimatuimpana albumina 117 maassa.  Albumi kappaleineen on vienyt jo globaalin pop-ilmiön täysin uusiin korkeuksiin.

Kiertue käynnistyy helmikuussa 2022 Yhdysvalloista. Kansainvälinen kiertue alkaa toukokuussa 2022 Meksikosta ja jatkuu sen jälkeen Skandinaviaan elokuussa. Etelä-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaan ja Lähi-itään kiertue saapuu syys- ja lokakuussa ja jatkuu sieltä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin marras- joulukuussa ennen saapumistaan Britanniaan ja muualle Eurooppaan alkuvuodesta 2023.

Kiertue oli tarkoitus järjestää jo viime vuonna, mutta koronaviruspandemia perui sen. Justin Bieber on keskeytti yllättäen edellisen maailmankiertueensa ennakoimattomiin olosuhteisiin vedoten. Vuoden 2016 maaliskuussa käynnistynyt kiertue olisi kestänyt seuraavalle vuodelle. Hän on sen jälkeen avioitunut Hailey Bieberin kanssa ja hakenut apua mielenterveysongelmiinsa. Lisätietoa konsertista löydät täältä.