Marika Fingerroos paljastaa: ”Tie sydämeen käy vatsan ja piip kautta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Nyt kurvikas kaunotar on juhlistanut monien muiden tavoin isänpävää, joskin hieman tavanomaista näyttävämmällä somepäivityksellä.

– Iseille kivaa ja arvostusta. Muistakaa kanssaihmiset, miehen tie sydämeen käy vatsan ja piip kautta, Marika kirjoittaa.

Kuvassaan Marika nähdään viinilasillisen kanssa ja pukeutuneena mustaan iltapukuun, joka on varustettu todella näyttävällä kaula-aukolla. Sen edellytykset kurvikas realityjulkkis täyttää kirkkaasti.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.