Sting saapuu konsertoimaan Suomeen – esiintyy Tampereella maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Sting on julkistanut lisää Euroopan-konsertteja ensi keväälle käynnissä olevalle My Songs -kiertueelleen. Suomessa hänen esiintymisestään päästään nauttimaan Tampereen Kannen areenalla maanantaina 7. maaliskuuta 2022. Stingin My Songs -konsertti sisältää musiikkia tämän 17-kertaisen Grammy-voittajan koko uran varrelta. Mukana on sekä soolouran että The Policen aikakauden kappaleita.

Konserttia siivittää muun muassa kappaleet Fields of Gold, Shape of my Heart, Roxanne, Demolition Man, Englishman In New York, Every Breath You Take, Roxanne ja Message In A Bottle. Konsertin Suomeen tuovat The Cherrytree Music Company ja Live Nation. Kiertueella Stingiä säestää sähköinen rock-yhtye, johon kuuluvat Dominic Miller (kitara), Josh Freese (rummut), Rufus Miller (kitara), Kevon Webster (koskettimet), Shane Sager (huuliharppu) sekä Melissa Musique ja Gene Noble (taustalaulu). Konsertin erikoisvieraana esiintyy englantilainen laulaja-lauluntekijä Joe Sumner. Edellisen kerran Sting esiintyi Suomessa vuonna 2019.

My Songs -sooloalbuminsa keväällä 2019 julkaisseen Stingin seuraava studioalbumi The Bridge ilmestyy maailmanlaajuisesti 19.11.2021. Tuleva levy on kirjoitettu ja äänitetty koronapandemian aikana. Monipuolisella albumilla kuullaan Stingin mietteitä sekä henkilökohtaisista menetyksistä että poikkeuksellisesta sosiaalisesta ja poliittisesta kuohunnasta. Kappaleissa kuullaan kaikuja miehen menestyksekkään uran eri vaiheista, ja kappaleet ovat saaneet inspiraatiota monista musiikin genreistä kuten rockista, jazzista, klassisesta musiikista ja folkista.