Tältä näytti suomalaisen Toinen mies -elokuvan kulisseissa – mukana upea tähtikaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Toinen mies -elokuva saa ensi-iltansa huhtikuussa 2022. Staran lukijoilla on nyt mahdollisuus kurkistaa elokuvan kulissien taakse kuvauksissa ikuistetun backstage-materiaalin myötä. Oheisella videolla nähdään miten elokuvan ensimmäinen kuvauspäivä sujui. Elokuvan tähtinä nähdään muun muassa Juha Veijonen, Heikki Kinnunen, Saija Lentonen, Kari-Pekka Toivonen, Jouko Ahola, Jarkko Nyman ja Anu Sinisalo.

Toinen mies -elokuvan päähahmot Tommi ja Jaana ovat seurustelleet kahdeksan vuoden ajan. Tommi on menestyvä ja määrätietoinen mies, joka haluaa sitoutua ja viedä suhdetta uudelle tasolle. Maailma on muuttunut ja korona-aika on vaikuttanut kaikkien ihmisten toimintaan. Jaanan käyttäytyminen tuntuu erikoiselta ja Tommille herää tunne, että kaikki ei ole kunnossa heidän suhteessaan. Lopulta Tommi palkkaa itselleen yksityisetsivä Niklaksen selvittämään Jaanan yksityiselämää. Toinen Mies on kolmiodraama, joka sijoittuu korona-aikakauteen. Elokuvan tarina on intensiivinen ja kevyesti komediallinen draamaelokuva.