Kuningatar Elisabet sairauslomalla – kurvaili vihreällä Jaguarilla palatsin alueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija, kuningatar Elisabet II on määrätty kahden viikon pituiselle sairauslomalle viime viikon perjantaina. Häntä on kielletty ratsastamasta ja nauttimasta alkoholia. Hän ei myöskään saa osallistua edustustehtäviinsä muutoin kuin etäyhteyden välityksellä.

Kolme päivää sairausloman aloittamisen jälkeen kuningatar nähtiin ajelemassa vihreällä Jaguarillaan pitkin Windsorin linnan puistoja. People-lehden julkasemien kuvien mukaan kuningatar oli pukeutunut autoilun ajaksi huiviinsa – tapansa mukaan. Hänen vointinsa on ilmeisen hyvä tai sitten 95-vuotias kuningatar on päättänyt nauttia ajelureissusta ilman lääkäreidensä lupaa.

Sairauden syytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole koronavirus. Hän vietti yhden yön sairaalassa hiljattain. Hän on maailman pisimpään vallassa ollut monarkki ja istunut vallassa ensi vuonna yhteensä 70 vuotta.