Marika Fingerroos heruttelee somessa: ”Jäätävät kiitokset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Nyt Fingerroos on välittänyt sosiaalisessa mediassa näyttävät kiitokset.

Marika poseeraa julkaisuissaan erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa valkoisessa topissa, jonka paljastama näky saa vähemmästäkin varsinkin miesten sukat pyörimään. Kiitokset tulevat siitä, että julkkiskaunottaren ystävät mahdollistivat hänen lomansa.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.