Britney Spears esitteli pakaransa – uskomaton näky ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viimein vapaa 13 vuotta kestäneestä holhouksestaan, kun oikeus päätti lopettaa vuodesta 2008 saakka voimassa olleen holhouksen. Holhouksen päättämistä vaati muun muassa fanien perustama Free Britney -kansanliike. Heti holhouksen päättymisen jälkeen supertähti alkoi julkaista sosiaalisessa mediassa aikaisempaa rohkeampia kuviaan, joissa hänet nähdään jopa täysin ilman vaatteita.

Nyt Britney nähdään poseeraamassa punaisessa alusasussa somekuvissaan, joissa pääosaan nousevat väkisinkin hänen pakaransa. Spearsin vartalo hakee hänen ikäryhmässään vertaistaan, sillä hänen vartalonsa on poikkeuksellisen timmissä kunnossa perheenäidiksi.

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta syyskuussa, ja viikonloppuna asianajaja Matthew Rosengart kertoi oikeudessa tähdellä olevan turvaverkosto taloutta ja hyvinvointia varten. Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria. Tieto holhouksen päättymisestä otettiin ilolla vastaan tähden fanien keskuudessa.