Coca-Colan joulurekka kiertää Suomea – turnee alkaa Kokkolasta, päättyy Keravalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Coca-Colan joulurekasta on tullut jokavuotinen perinne, mutta viime vuonna punaista menopeliä ei tien päällä nähty koronatilanteen vuoksi. Tänä vuonna joulurekka kuitenkin liikennöi jälleen 8. joulukuuta alkaen.

Coca-Colan joulurekka kiertää tänä vuonna Suomessa kahdeksallaa paikkakunnallaa. Kokkolasta alkava kiertue vie rekan Vaasaan, Poriin, Nokialle, Heinolaan, Mikkeliin, Lappeenrantaan ja lopulta Keravalle 20. joulukuuta.

Joulurekalla on maailmalla yli 20 vuoden historia, mutta Suomessa se vieraili ensimmäisen kerran vasta vuonna 2018. Rekka on pysähtynyt Suomessa yhteensä 19 paikkakunnalla. Vuonna 2018 Coca-Colan rekka pysähtyi Napapiirillä, jossa suomalainen joulupukki tervehti sitä.