Elyse Knowles esitteli rantakuntonsa – kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta nousee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, joilla on potentiaalia päästä bikinimallien A-sarjaan supermalleiksi. Eräs heistä on nyt australialainen Elyse Knowles, joka ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta viime aikoina suunta on mahdollisesti kääntymässä.

Tällä kertaa Elyse on poseerannut kuvaajalle uimarannalla Australiassa, jossa hän markkinoi Seafolly Australian biksumallistoa. Hän onkin mainio mainoskasvo ja -vartalo tyylikkäälle mallistolle.

28-vuotias Elyse Knowles on työskennellyt jo vuosia bikinimallina, ja vuodesta 2016 odotetaan hänen läpimurtovuottaan. Hän on aiemmin kertonut julkisuudessa aktiivisesti kuntoilustaan, joten hänet voisi luokitella myös fitnessmalliksi. Knowles on nimittäin jakanut blogissaan muillekin omia treenivinkkejään tarkkoine ohjeineen.