Holhouksesta vapautunut Britney Spears haluaa palata musiikin pariin – se ei kuitenkaan ole ykkösprioriteetti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on viimein vapaa 13 vuotta kestäneestä holhouksestaan, kun oikeus päätti lopettaa vuodesta 2008 saakka voimassa olleen holhouksen. Holhouksen päättämistä vaati muun muassa fanien perustama Free Britney -kansanliike. Heti holhouksen päättymisen jälkeen supertähti alkoi julkaista sosiaalisessa mediassa aikaisempaa rohkeampia kuviaan, joissa hänet nähdään jopa täysin ilman vaatteita.

Holhouksen päätyttyä Britney Spearsin on paljastettu haluavan jälleen tehdä uutta musiikkia ja esiintyä. Tähden huhuttiin pitkään vetäytyvän eläkkeelle uraltaan, mutta Page Six -sivuston mukaan kyseessä ei ollut koskaan lopullinen päätös. Uutta musiikkia ja kiertueita saatetaan kuitenkin joutua vielä odottamaan, sillä juuri nyt ne eivät ole holhouksesta vapautuneen tähden ykkösprioriteetteja.

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta syyskuussa, ja viikonloppuna asianajaja Matthew Rosengart kertoi oikeudessa tähdellä olevan turvaverkosto taloutta ja hyvinvointia varten. Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria. Tieto holhouksen päättymisestä otettiin ilolla vastaan tähden fanien keskuudessa.