KS: Kouvolassa leijui mysteerihaju – poliisi kirjasi rikosilmoituksen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kouvolalaisessa kerrostalossa on leijunut niin paha haju, että asukkaat soittivat asiasta hätäkeskukseen keskiviikkoiltana. Pelastuslaitos saapui Eskolanmäen Viialankadulla sijaitsevaan kerrostaloon tehtävänimikkeellä keskisuuri vaarallisen aineen onnettomuus.

Kouvolan Sanomien mukaan haju oli edelleen porraskäytävässä pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, mutta kuitenkin hälvenemässä. Tällä hetkellä hajun alkuperäksi arvioidaan itsepuolustukseen tarkoitettua pippurisumutetta. Haju levisi ainoastaan yhteen rappuun kolmikerroksisessa kerrostalossa.

Kymenlaakson pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Ari Särkkä kertoo, että pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi lähinnä rappukäytävän tuulettaminen. Kukaan ei loukkaantunut hajusta. Muutama talon asukas kävi ensihoidon tarkastattevana. Poliisi tutkii asiaa.