Selviytyjät-Tuuli on upea kaunotar – kuin mallikuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Putoamisen jälkeen Tuuli pääsi nauttimaan hotellin uima-altaasta ja hyvästä ruoasta. Heti putoamisensa jälkeen Tuuli esitteli somessa kuvia itsestään nauttimassa hotellielämästä ja aurinkoisesta vapaa-ajastaan.

Nyt Tuuli nähdään poseeraamassa uimarannalla sinisiin biksuihin pukeutuneena, sillä hän on suunnannut Suomen syksyä pakoon etelän aurinkoon. Taannoin Tuuli esiteli sosiaalisessa mediassa karvoitustaan ja kertoi kasvattaneensa itselleen Selviytyjät-kuvauksissa ensimmäisen kerran kainalokarvat. Hänen suhtautumisensa niihin on yllättänyt monet.

– En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa. selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa, Tuuli kirjoitti.