Tammerfesti julkisti kesän 2022 esiintyjiään – mukana paluun tekevä Tehosekoitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest on julkistanut ensi kesän esiintyjiään. Ratinanniemen festivaalialueen esiintymislavalle nousee paluun tekevä legendaarinen legendaarinen Tehosekoitin, jonka ikivihreitä hittejä ovat muun muassa Asfaltti polttaa, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt. Yhtyeen paluu on hieman viivästynyt koronakriisin vuoksi. Tammerfest järjestetään 21. – 23. heinäkuuta 2022.

Tammerfestien ensi kesän tähtikaartista julkistettiin tänään lisäksi Lauri Tähkä, Popeda, Mariska ja Uniklubi. Festivaalin mukaan lisää kiinnityksiä ollaan julkistamassa ensi vuoden alussa.

– Tammerfestin kehittäminen ja pitkäjänteinen työ näkyy nyt tapahtuman kiinnostavuuden räjähdysmäisellä kasvulla. Tammerfestin VIP-liput ja osa muistakin lipputyypeistä on ollut useana vuonna jo hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyyty. Ohjelma on perinteiseen tapaan timanttia ja asiakkaat jo tietävät odottaa hyvää. Nyt vuoden loppuun asti myytävien early bird -hintaisten lippujen kanssa kannattaakin olla ajoissa liikkeellä, tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas kertoo.