Charly Jordan ilman meikkiä – kuuma vartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina hän on päivityksissään muun muassa iloinnut tulevista DJ-keikoistaan.

Tällä kertaa Charly on viettänyt poikkeuksellisesti meikitöntä päivää, jonka kunniaksi hän julkaisi sosiaalisessa mediassa muutaman kuvan itsestään ilman meikkiä. Huomio meikittömistä kasvoista kuitenkin suuntautuu nopeasti aivan muualle, kun DJ-kaunotar esittelee vartaloaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.