Instagramiin yllättävä ominaisuus – ilmoita ongelmista ravistamalla puhelinta raivokkaasti

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramia koetteli lokakuussa useita tunteja kestänyt maailmanlaajuinen käyttökatko. Sovellukseen on sittemmin pyritty tuomaan ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on helpottaa katkoksista tiedottamista ja raportointia.

Instagramin johtaja Adam Mosseri on paljastanut sovelluksen saavan uuden Rage Shake, eli raivoravistus -ominaisuuden. Sen ansiosta Instagramiin liittyvien ongelmien raportointi onnistuu kirjaimellisesti heiluttamalla puhelinta raivokkaasti. Käyttäjälle avautuu viestikenttä, johon he voivat kuvailla ongelmaa.

Tuore Rage Shake -ominaisuus on jo käytössä Instagramin käyttäjille Yhdysvalloissa. Toistaiseksi tiedossa ei kuitenkaan ole, koska myös suomalaiset instagrammaajat pääsevät raivoravistelemaan puhelinta kohdatessaan ongelmia sovelluksessa.